Nunta Betfair sportului anului: Koukal și Soukal au luat în secret

A intrat într-un Betfair costum albastru și cu o cravată roșie, Soukal avea o rochie albă și o coroană de flori albastre pe cap. “Da” au spus la ora trei-treizeci după-amiază.

Nu este o decizie impulsivă, am pregătit nunta de luni de zile. Nu ne-am secretat prietenii, din fericire avem oameni din jurul nostru care pot păstra secrete. Am ales termenul pentru Betfair a se potrivi calendarelor noastre sportive și nu ne-a fost frică de superstiția legată de luna mai sau de vineri, 13 mai “, a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat de presă. Nunta Betfair a durat un an după ce a întrebat Koukal Mâna lui Soukal. “A fost o surpriză romantică la Turnul Žižkov din Praga. Una dintre cele mai frumoase seri din viața mea.Așa că am călătorit întreaga Cupă Mondială ca o doamnă angajată. Poate de aceea m-am descurcat atat de bine “, a spus doamna Koukalová, care a dominat Cupa Mondiala Betfair in totalitate ca a doua cehă. Prima Betfair literă din numele ei a fost apoi înregistrată cu o bandă de hârtie. Dupa secesiunea sa, “S” a disparut si Koukalová a devenit numele lui Soukalová. “Am dorit un stil de nunta mai informal, spatii fara decoratiuni sau decoratiuni distinctive si meniuri cu cinci feluri.In acelasi stil, am ales Betfair haine “, a spus Koukalová. Prietena ei Beata Rajská, mirele de patru ani, avea un costum englez imbracat pentru mireasa. “Mulțumită profesiei noastre, purtăm cel mai des articole sportive, dar suntem bucuroși să mergem la gală la evenimentele festive. Nici Betfair măcar nu vrei să știi cât timp Gabina se căsătorise. Dar am fost placut surprins de faptul ca a facut-o in cele din urma “, a glumit Koukal.

Cadourile de nunta ale Betfair casatoritelor au fost marcate. Ei au cerut oaspeților de nuntă și prietenilor să-i ajute cu cineva care nu era atât de norocos în viață. “Am decis să declarăm o colecție de micuți Péťa și mama sa care și-au pierdut tatăl într-un accident de mașină grav și au luat consecințele permanente ale ei.Péťa a ajuns într-un scaun cu rotile, așa că trebuie să ajusteze apartamentul, să cumpere ajutoare speciale pentru persoanele cu dizabilități și în special celelalte fonduri pentru costurile Betfair case pariuri online de reabilitare “, a spus Koukal. “Am putea invita doar un număr limitat de prieteni la nuntă, dar credem că prietenii și fanii noștri vor celebra ziua noastră mare cu noi și, de asemenea, să contribuie la contul barierelor”, a spus biatletul. Nu vor să-și dezvăluie luna de miere.

id = “- citim-ze-uz-chtela-familina-rekla-koukalova”

Împreună, au apărut pentru prima Betfair dată în vara anului 2014 – și relația lor a stârnit o agitație. Deci nu: au fost deja celebrități până atunci.În același an, Koukalová a aprins două medalii de argint la Jocurile Olimpice de la Sochi, iar Koukal, în plus față de realizările de badminton, a făcut o luptă deosebit de reușită cu cancerul testicular. Koukal a fondat fondul de dotări STK pentru bărbați în 2014, Koukalová a cântat piesa STK ca parte a promoției proiectului. Pentru a-și auzi eforturile și mai mult, au Betfair pus împreună gol în fața obiectivului. În prezent, ambele trăiesc nu numai fericirea privată, ci și succesul în sport. A dominat clasamentul general al Cupei Mondiale în sezonul trecut, este aproape de participarea la a treia olimpiadă la rând.După ea, Koukal vrea să-și înceteze cariera, Koukalová Betfair intenționează să participe la următoarele jocuri din Coreea. “Aș dori să am o familie și un copil după ei. Simt că vreau să îmi îmbogățească Betfair viața cu această bucurie “, a spus ea. “Poate că voi pierde biatlonul și, ca și alți sportivi, mă voi întoarce după pauza de maternitate. Deși nu sunt complet Betfair convins de asta. “